Vimpeli - Sotkamo 13.6.2013 | Superpesis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/12/2013
Jaa tämä...

Jättiläisten kohtaaminen Superpesiksen huippuotteluna.

Vimpeli – Sotkamo, merkki X, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,20 | 2,55 | 2,50 

Miesten Superpesiksen huippuottelussa Vimpeli saa vastaansa Sotkamon. Kuten kaikki Superpesistä seuraavatkin tietävät, tässä ottelussa vastakkain ovat kaksi lajin ylivoimaisesti suurinta jättiläistä. Ennen kauden alkua ei tarvinnut todennäköisesti kenenkään miettiä, että mitkä joukkueet ovat suurimmat ehdokkaat taistelemaan Superpesiksen mestaruudesta tälläkin kaudella. Sarjataulukossa Sotkamo on ensimmäisenä ja Vimpeli on toisena, joten loistavasti molempien kausi on käynnistynyt! Sotkamo tosin on alkukaudella ehtinyt kuitenkin häviämään heikkoa Kankaanpäätä vastaan. Joka tapauksessa ei liene kenellekään yllätys, että molempien joukkueiden pelaajat ovat vahvasti tilastojen kärjessä. Lyöjä -tilastossa Vimpelin Janne Mäkelä on ensimmäinen, Roope Korhonen on Sotkamosta puolestaan heti perään toisena.

Tässä otteluparissa erot ovat aina hyvin pieniä ja jo nyt varmasti haetaan asetelmia kohti syksyn pudotuspelejä! Kausi on tietenkin tässä vaiheessa vielä täysin alussa, mutta jokainen kyllä ymmärtää sen, että nämä joukkueet tulevat kohtaamaan syksyllä jossakin vaiheessa taistellessa Suomen mestaruudesta.

Sotkamo on joukkueista hieman laadukkaampi, mutta Vimpelin kotietu tekee ottelun lähtökohdat äärimmäisen tasaisiksi. Sotkamo on oikeastaan aavistuksen verran jopa suosikki myös vieraissakin, mutta nimenomaan Vimpeli on ehdottomasti kotonaan se joukkue, joka pystyy Sotkamon voittamaan, jos joku sen voi tehdä. Mahdotonta lähteä näin tasaisessa ottelussa metsästämään voittajaa, tasapeli ei ole missään tapauksessa kaukaa haettua.

Veikkaussivut | Tuomas