Virgil van Dijkista tehdään maailmanennätysmiestä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 06/06/2017
Jaa tämä...

Tulevana kesänä tullaan jalkapallon siirtomarkkinoilla taas rikkomaan ennätyksiä. Yksi ennätys on Telegraph -lehden mukaan se, että Southamptonin hollantilaisesta Virgil van Dijkistä on tulossa maailman kallein puolustaja.

Liverpool on maksamassa Telegraphin kertoman mukaan van Dijkistä peräti 60 miljoonaa puntaa. Van Dijk on jo ilmaissut halunsa siirtyä Liverpoolin punaisiin mieluummin kuin muihin halukkaisiin Manchester Cityyn, Chelseaan tai Arsenaliin. Liverpoolin paikka Mestareiden liigassa on plussaa siirtomarkkinoilla. Liverpool myös pohtii mahdollisuutta antaa Mamadou Sakho Southamptonille vaihtokaupassa.

Southampton on ilmoittanut, että se haluaa pitää van Dijkin, ja aikoo tapella suuren rahan houkutuksia vastaan.

Van Dijk ei ole vielä antanut virallista siirtopyyntöä, eikä Liverpool ole jättänyt virallista ostotarjousta, mutta ilmeisesti sellainen on piakkoin tulossa. Brittilehdet kertovat, että van Dijk olisi Liverpoolin managerin Jurgen Kloppin ykköshankinta tänä kesänä.

Southampton osti nyt 25-vuotiaan van Dijkin skotlantilaisesta Celticistä kaksi vuotta sitten 13 miljoonalla punnalla, joten jos seura päättää myydä, niin voittoa olisi tulossa.

Jos Liverpool onnistuu van Dijk -kaupoissa, niin hollantilaistopparista tulisi ilmeisesti joukkueen kovapalkkaisin pelaaja, viikkotienesti nousisi jopa 200 000 puntaan. Tämän hetkinen puolustajien siirtokorvauksen ennätys on 50 miljoonaa, jonka PSG maksoi David Luizista Chelsealle vuonna 2014. Kuka ikinä van Dijkin ostaakin, niin siirtokorvaus tulee ylittämään edellisen ennätyksen.

Liverpoolilla on viime vuosina ollut tapana käydä kaupoilla Southamptonissa. Viime vuoden kesällä se osti Sotonin Sadio Manen, ja sitä ennen Southamptonista Pooliin ovat tulleet Dejan Lovren, Adam Lallana, Nathaniel Clyne sekä Rickie Lambert.

 

Laji kuin laji, lyö vedot  Unibetille!>>

PELAA NYT