Viro - Puola | Ystävyysottelu 15.8.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Puola matkustaa Viron vieraaksi.

Viro – Puola, merkki 1, kerroin 
Viro (+1) – Puola, merkki 1, kerroin  

 

Kuka johtaa Valioliigaa 10 ottelun jälkeen ja voita liput Valioliiga otteluun!

Sinun pitää arvata kuka johtaa Valioliigaa 10 pelatun kieroksen jälkeen ja tietää pistemäärä. Lähimmäksi osunut voittaa liput Arsenal – Tottenham otteluun! Jotta voit osallistua kilpailuun, sinulla pitää olla Veikkaussivujen kautta tehdyt tunnukset Nordicbetille. Kilpailuaika päättyy 25.8

Tee tästä tunnukset Nordicbetille >>>

 

Jalkapallon kansainvälisessä ystävyysmaaottelussa Puola matkustaa Viron vieraaksi. Viro on kasvanut jalkapallomaana hurjasti ja onkin selvää, että etenkin kotonaan Viro on erittäin vaarallinen. Viro selviytyi upeasti viime vuoden lopulla EM-kilpailujen jatkokarsintoihin, jossa hävisi lopulta yhteismaaleissa Irlannille. Viro oli karsinnoissa loistava ja varmasti Puolaa vastaan omaa hyvät mahdollisuudet ottaa kotiyleisön edessä voitto.

Puola on pelannut kesän aikana neljä kamppailua – vain yksi voitto. Joukkue voitti kesäkuun alussa surkean Andorran ystävyysmaaottelussa, muutenhan Puola EM-lopputurnauksessa ei saanut mitään aikaan. Puola on toki ollut vuosien aikana Virolle vaikea vastustaja, mutta tällä hetkellä Viroa kelpaa lähteä varsinkin tasoituksella pelaamaan. Puola ei kesän aikana vakuuttanut millään tavalla ja nyt todennäköisesti pelataan melko erilaisella kokoonpanolla muutenkin. Varmasti kentällä nähdään paljon vähemmän peliaikaa saaneita pelaajia, joten välttämättä pelin tasokaan ei päätä huimaa.

Veikkaussivut | Tuomas