VIDEO: Vladimir Tykachyov jätti maalivahdin sanattomaksi KHL-jäillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Instagram
  • 08/01/2016
Jaa tämä...

Kansainvälisen jääkiekkohistorian aikana on nähty monta erilaisista hengen salpautumaan saanutta yksilösuoritusta ja rangaistulaukausta. Hyvinä esimerkkeinä näistä voidaan pitää esimerkiksi Mikael Granlundin ilmaveiviä tai Peter Forsbergin legendaarista rankkaria. KHL-pelaaja Vladimir Tykachyov vei näyttävän suorituksen määritelmän kuitenkin täysin uudelle levelille viime viikonloppuna.

Parikymppinen AK Bars Kazania edustava Tykachov on tällä hetkellä valmistautumassa tulevaan kauteen harjoitusotteluiden parissa. Kotimaassaan pehmeistä käsistä tunnettu nuorukainen pääsikin osoittamaan taituruuttaan rangaistuslaukauksen muodossa muutama päivä sitten näytösottelun yhteydessä. Kazanin viralliselle Instagram-tilille ladatulla videolla mies tehtaileekin maalin, joka ei yksinkertaisesti voi olla sääntöjen mukainen, tai jos on, niin sääntöjä on muutettava siitä huolimatta että maali on todella näyttävää katseltavaa. Videolla mies lähtee luistelemaan kohti maalia ja ottaa kiekon lapansa päälle, jonka jälkeen hän heittää sen kuin keihään kohti maalia. Olisiko pelitilanteessa pari minuutia korkeasta tai lentävästä mailasta paikallaan?

?????? ???????

Video, jonka HC "Ak Bars" Kazan (@hcakbars) julkaisi

Kotimaisen jääkiekon pääsarjan Liigan alkuun on aikaa enää puolitoista kuukautta. Useat seurat jakoivat eilen sosiaalisessa mediassa kuva- ja videomateriaalia siitä, miten joukkueet aloittivat yhteiset treenit kesälomien jälkeen. Myös kiekkovedonlyöjien on hyvä aloittaa treenaaminen lomien jälkeen tutustumalla peliyhtiöiden vedonlyöntitarjontaan muun muassa eri sarjojen voittajaveikkauksien muodossa.

Lue myös:

VIDEO: USKOMATON LASKUVARJOHYPPY SAA HAUKKOMAAN HENKEÄ

VIDEO: HISTORIAN ENSIMMÄINEN FUTIKSEN WORLD CUP

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa