Vladivostok - Magnitogorsk 27.1.2014 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Magnitogorsk kolmea pistettä Vladivostokin vieraana?

Vladivostok – Magnitogorsk, merkki 2, kerroin 1,80 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 3,60 | 4,00 | 1,80 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Magnitogorsk matkustaa mielenkiintoiseen vieraskamppailuun Vladivostokin kotijäälle. Vladivostokin kotietuhan on luonnollisesti merkittävässä roolissa, mutta mitään muuta syytä kotijoukkueen pelaamiselle ei sitten löydykään. Vladivostok taistelee tiukasti pääsystä pudotuspeleihin, mutta kaikilla mittareilla katsottuna Magnitogorskia voidaan pitää selkeänä ennakkosuosikkina. Viisi edellistä ottelua ovat Vladivostokille tuottaneet ainoastaan kaksi voittoa. Vladivostok on pelannut kaiken kaikkiaan todella epätasaisesti. Kahden hyvän ottelun pelaaminen putkeen on ollut kotijoukkueelle käytännössä täysin vieras käsite. Vladivostokin suurin ongelma viime aikoina on ollut maalinteko, sillä yhdessä ottelussa kahdenkin maalin tekeminen on ollut kotijoukkueelle suuren työn ja tuskan takana. Se ei lupaa hyvää jatkoa ajatellen.

Magnitogorskin vieraskiertue on tähän mennessä tuottanut kolme voittoa sekä yhden tappion, joten Magnitogorskin matkapelit ovat sujuneet komeasti! Edellisellä kierroksellahan valitettavasti Magnitogorskin voittoputki tuli päätökseensä, mutta toisaalta vierasjoukkueen tilanne on siitä huolimatta kohdallaan. Materiaaliltaan Magnitogorskia kelpaa lähteä vertailemaan käytännössä joukkuetta kuin joukkuetta vastaan. Vierasjoukkueen maalintekokin lisäksi on viime aikoina toiminut hyvin, vaikka edellisellä kierroksella Amur antoikin Magnitogorskille ainoastaan yhden maalin. Magnitogorskin kolme parasta pistemiestä johtavat KHL:n pistepörssiä, joten se kertoo vierasjoukkueen tilanteesta kaiken olennaisen. Vierasjoukkueella ratkaisuvoimaa löytyy huikeasti. Magnitogorskin yksilötaito on luonnollisesti KHL:n parhaimmistoa, mutta onhan vierasjoukkueen tilanne huikea, kun kolme parasta pistemiestä ovat tosissaan liigan mittakaavassa katsottuna Magnitogorskin pelaajia.

Periaatteessa Vladivostokilla pistetarve on tässä kohdassa Magnitogorskin pistetarvetta merkittävämpää luokkaa, mutta siitä huolimatta Magnitogorsk nousee vieraissakin erinomaiseksi pelikohteeksi. Joukkueiden välinen tasoero on yksinkertaisesti niin merkittävää luokkaa Magnitogorskin eduksi eikä kotijoukkueen pelivirekään ole sellaista luokkaa, että se antaisi suuria odottaa tätä ottelua ajatellen. Vladivostok on kylläkin kotonaan pystynyt voittamaan jopa SKA Pietarin tasoisia jättiläisiä, mutta valitettavasti kotijoukkueelle ei riitä se, että yhdessä ottelussa pelataan laadukkaalla tasolla. Vladivostok tarvitsee samanlaista jatkuvaa laadukasta työskentelyä ottelusta toiseen. Magnitogorskiltahan sellaista on löytynyt käytännössä läpi kauden. Magnitogorskilla on ainoastaan muutama pelaaja sivussa, joten vierasjoukkueen tekemistä eivät loukkaantumisetkaan ole sotkemassa. Vierasvoitto merkataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas