Voittaako Espoo United Kim Hirschovitsin johdolla Mestiksen?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Web
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Ilta-Sanomien tietojen mukaan suomalaiselle jääkiekkokartalle uutena seurana ensi kaudella asteleva Espoo United on napannut haaviinsa todellisen profiilipelaajan.

Suomen toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Mestiksestä ensi kaudella ponnistava Espoo United on tehnyt lehtitietojen mukaan pitkän sopimuksen konkaripelaaja Kim Hirschovitsin kanssa. ”Halusimme Hirschovitsin nuoren joukkueemme pelilliseksi ja henkiseksi esikuvaksi. Hän on tehnyt komeaa jälkeä aiemminkin Espoossa, joten uskon hänen olevan meille merkittävä vahvistus,” Espoo Unitedin omistaja Jussi Salonoja kertoi Ilta-Sanomille. Salonoja uskoo myös, ettei rahalla ole kokeneelle pelaajalla mitään merkitystä, vaan iso rooli ja mahdollisuus toimia liiderinä ovat Hirschovitsille tärkeimmät motiivit uuden sopimuksen takana.

34 – vuotias ”Hirso” pelasi toissa ja viime kaudella Espoon Bluesin kapteenina, kunnes jätti talousvaikeuksiin ajautuneen seuran siirtyäkseen Oulun Kärppiin. Hirschovits on pelannut urallaan myös Helsingin Jokereissa, HIFK:ssa, KHL:ssä sekä Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä.

Liigan kauden 2014-15 parhaimman pelaajan naaraaminen Espooseen on merkittävä hankinta uudelle seuralle, ja se voi poikia jatkossa myös muita mielenkiintoisia sopimuksia. Onkin hyvin mielenkiintoista seura Salonojan peliliikkeitä siirtomarkkinoilla kesän aikana.

Muistathat, että peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: SM-liigan kriisijoukkue antoi legendalle tylyt lähtöpassit
VIDEO: Ilves sai ensi kaudeksi lisenssin SM-liigaan

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa