VIDEO: Von Miller tekemässä käsittämätöntä jatkosopimusta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/10/2016
Jaa tämä...

Hallitseva Super Bowlin voittaja haluaa pitää kiinni tähtipelaajastaan.

Amerikkalaisen jalkapallon Super Bowlin hallitseva voittaja Denver Broncos on tehnyt käsittämättömän sopimustarjouksen Von MillerilleESPN kertoi eilen, että NFL-seura ehdottaa Millerille kuuden vuoden jatkosopimusta. Paperin arvo on peräti 114,50 miljoonaa dollaria. Se tekee siis yli 100 miljoonaa euroa.

Kahden ensimmäisen kauden tienestit olisivat hieman alle 35 miljoonaa euroa, ja summa olisi suurempi kuin mitä yhdellekään saman pelipaikan pelaajalle maksettiin viime kauden aikana.

Millerin merkitys Denver Bronconsille on ollut valtava, sillä hän on ollut seuran kuuluisan puolustuksen johtohahmoja, ja viime kaudella Miller valittiin Super Bowlin parhaaksi pelaajaksi.

Von Miller kommentoi asiaa medialle, kun Denver Broncos vieraili Valkoisessa talossa alkuviikosta. Hänen mukaansa keskustelut etenevät hyvää vauhtia, mutta sopimusneuvottelut ovat kuitenkin yhä kesken.

Sopimusta on todennäköisesti turhaa joka tapauksessa odottaa ennen takarajaa, mikä on heinäkuun puolessa välissä. Näin totesi myös ESPN-toimittaja Adam Scherter, jonka mukaan sopimus syntyisi aikaisintaan tuolloin.

Viime vuonna NFL:n suurimmasta palkasta vastasi Aaron Rodgers, joka kuuluu sarjan parhaimpien pelinrakentajien joukkoon. Hänen tilinsä oli 22 miljoonaa dollaria eli reippaat 19 miljoonaa euroa.

Katso videolta Millerin parhaimpia paloja:

 

Peliyhtiö Unibet on amerikkalaisen jalkapalloilun vedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri amerikkalaisen jalkapalloilun sarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: NFL-seuralta erikoinen hankinta – sopimus liettualaisen kiekonheittäjän kanssa
VIDEO: NFL:n tähtipelinrakentaja lopettaa uransa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa