Lista: TOP 5 NHL:n mestaruusuosikit kaudella 2015/16

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 02/03/2016
Jaa tämä...

NHL:n runkosarjan jännittävin aika on nyt käsillä.

Runkosarjaa on jäljellä noin kolmenkymmenen ottelukierroksen verran ja Stanley Cup Playoffeihin etenevät joukkueet alkavat pikkuhiljaa hahmottua. Muutama seura on käytännössä varmistanut paikkansa kevään kiimassa, mutta osa seuroista yrittää vielä repiä helmi –maaliskuussa tarpeeksi pisteitä viimeisiin pudotuspelipaikkoihin. Veikkaussivut.com ottaakin jo tänään härkää sarvista ja esittää peliyhtiö Unibetin tuella omat arvionsa viidestä todennäköisimmistä Stanley Cup voittajasta.

Tampa Bay Lightning

Yksi kauden suurimmista mestarisuosikeista on viime vuonnakin finaaleissa pelannut Tampa Bay Lightning. Joukkue on voittanut kahdeksan edellistä otteluaan yhdeksästä ja noussut Atlantic divisioonan toiselle sijalle. Kovista peleistä kokemusta omaava joukkue voi joutua koville pudotuspeleissä samalla puolella kaaviota olevan Washington Capitalsin kanssa, mutta yllätysmomentti on olemassa. Lightningin olisi kuitenkin ensi sijaisen tärkeää saada Case Steven Stamkos pois päiväjärjestyksestä ennen kannujahtia.

Peliyhtö Unibet tarjoaa Tampa Bayn mestaruudelle kertoimen 18,00.

Dallas Stars

Suomalaisittain hyvin edustettu Dallas Stars on noussut tällä kaudella hyvien otteidensa johdosta pitkästä aikaa mestaruussuosikiksi. Joukkueen hyökkäys ja maalivahtipeli ovat olleet tällä kaudella rautaa ja saman menon odotetaan jatkuvan myös keväällä. Dallasin olisi kuitenkin pelattava loppukausi hyvin, jotta seura saisi ekalla pudotuspelikierroksella helpon villin kortin vastuksen esimerkiksi St. Louis Bluesin sijaan.

Peliyhtö Unibet tarjoaa Dallasin mestaruudelle kertoimen 11,00.

Chicago Blackhawks

Viime kauden mestarijoukkue Chicago Blackhawks on jälleen kovassa iskussa. Joukkue onkin tällä hetkellä Central divisioonan kärkipaikalla, ja sen intiaanit myös haluavat pitää saadakseen ”helpon” vastustajan pudotuspelien alkuun. Onkin hyvin mahdollista, että tänä keväänä nähdään uusinta viime kevään Läntisen konferenssin finaalista Los Angels Kings vs. Chicago Blackhawks.

Peliyhtö Unibet tarjoaa Chicagon mestaruuden uusimiselle kertoimen 7,50

Los Angels Kings

Los Angels Kings johtaa tällä hetkellä Pacific divisioonaa 7 pisteellä toisena olevaan San Jose Sharksiin ja 12 pisteellä neljäntenä olevaan Anaheim Ducksiin. Seura onkin marssimassa vakuuttavasti pudotuspeleihin ilman suurempia katastrofeja. Los Angelesin mestaruuden puolesta puhuvat muun muassa joukkueen Playoff peleissä jo vuodesta toiseen meritoituneet kokeneet pelaajat, ja se että joukkue ponnistaa kevääseen ehkä koko sarjan heikoimmasta divisioonasta mikä tarjoaa vastustajien muodossa oivan mahdollisuuden kävellä aina konferenssi finaaleihin asti.

Peliyhtö Unibet tarjoaa LA Kingsin mestaruudelle kertoimen 9,50

Washington Capitals

Tällä kaudella suurimman Stanley Cup voittajan suosikin viittaa kantaa Washington Capitals. Joukkue johtaa tällä hetkellä koko itäistä konferenssia 11 pisteen erolla Florida Panthersiin. Joukkue tuntuukin olevan joka osa-alueella valmiimpi kuin vuosiin yhdessä Alex Ovechkinin ja maalivahti Braden Holtbyn kanssa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Capitals saisi konferenssin voittajana lähteä kolmelle ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle ennakkosuosikkina, mikä edesauttaisi finaalipaikan saantia.

Peliyhtö Unibet tarjoaa pääkaupungin kiekkoylpeyden mestaruudelle kertoimen 6,00

Lue myös: Leicester-tähti viimeisteli kauden hienoimman maalin

Tänään tahkotaan myös Liigaa! Lue tästä vihje KooKoo-Ilves -matsiin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa