Washington Wizards - Dallas Mavericks 2.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/01/2014
Jaa tämä...

Hyvässä vireessä olevat joukkueet vastakkain Washingtonissa.

Washington Wizards – Dallas Mavericks, merkki yli 204,5 pistettä, kerroin 1,93 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 1,80 | 2,01 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelussa yhteen iskevät Washington Wizards sekä Dallas Mavericks. Itäisessä konferensissa Washington Wizards on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Dallas Mavericks löytyy läntisestä konferenssista kahdeksannelta sijalta. Todennäköisesti Washington Wizards sekä Dallas Mavericks tulevat tarjoamaan vauhdikkaan kohtaamisen. Washington Wizards voitti edellisellä kierroksella Detroit Pistonsin 99-106 numeroin. Viidestä edellisestä ottelustaan Washington Wizards on saalistanut peräti neljä voittoa, mutta tärkeää tätä vihjettä laadittaessa on se, että erittäin monessa ottelussa kotijoukkueen heittopeli on toiminut erinomaisesti. Kovalla prosentilla illasta toiseen Washington Wizards on rikkonut sadan pisteen rajan ottelussa kuin ottelussa. On myös syytä ottaa huomioon, että Washington Wizards on ollut kotonaan erittäin vahva. Kaksitoista kotiottelua ovat tuottaneet yhteensä peräti seitsemän voittoa.

Dallas Mavericksin vieraskiertue jatkuu tällä kerralla Washingtonissa. Dallas Mavericks voitti edellisellä kierroksella Minnesota Timberwolvesin upean taistelun päätteeksi 98-100 numeroin. Dallas Mavericks on viime aikoina joutunut pelaamaan paljon vierasotteluita, mutta siitä huolimatta kovalla prosentilla voittoja vierasjoukkueelle on irronnut. Dallas Mavericks ei ole perustasoltaan Washington Wizardsia heikompi osapuoli, mutta toisaalta Dallas Mavericksilla matkustamista on viime aikoina ollut paljon. Joka tapauksessa vierasjoukkue on kierroksesta toiseen pelannut erittäin runsaskorisia otteluita. Dallas Mavericksin heittopeli on toiminut ja sitä kautta voittoja on irronnut mukavalla tahdilla. Viiteen edelliseen otteluun jokaisessa Dallas Mavericks on rikkonut sadan pisteen rajan. Se kertoo siitä, että heittovoimaa vierasjoukkueella riittää.

Washington Wizards sekä Dallas Mavericks ovat aikaisemmissa keskinäisissä kohtaamisissaan pelanneet erittäin runsaskorisia otteluita ja myös tänään sellaista on syytä ehdottomasti odotella! Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Dallas Mavericksin voittoon 105-95 numeroin. Washington Wizards sekä Dallas Mavericks ovat viime aikoina säästyneet loukkaantumisilta, joten siinä mielessä se lupaa molemmille joukkueille hyvää jatkoa ajatellen. Washington Wizardsin loukkaantumiset ovat tällä hetkellä kahdessa pelaajassa, sillä kotijoukkueelta sivussa ovat Glen JR. Rice sekä Al Harrington. Puolestaan Dallas Mavericksin ainoa poissaolija on Devin Harris. On suhteellisen todennäköistä, että vaadittu raja tulee menemään rikki. Washington Wizards on ollut kotonaan tähän mennessä erittäin hyvä, mutta Dallas Mavericks on voittanut kolme edellistä vierasotteluaan. Vauhdikas kohtaaminen on tässä kamppailussa tarjolla.

Veikkaussivut | Tuomas