Wawrinka - Mathieu | Tennis 18.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Mathieu haastamaan kotiturnauksessaan pelaavaa Wawrinkaa.

Wawrinka – Mathieu, merkki 1, kerroin 
Wawrinka – Mathieu (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

ATP-tennistä Sveitsistä, Gstaadin toisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Sveitsin kakkospelaaja Sveitsin Stanislas Wawrinka sekä Ranskan Paul-Henri Mathieu. Kyseessä on tosiaan Sveitsissä pelattava massaturnaus, joten lienee selvää, että Wawrinka tulee saamaan paljon kannatusta. Wawrinka on kaksikosta muutenkin selkeästi parempi pelaaja, Mathieu on muutenkin jo sen verran vanha, ettei pelivuosia ole montaa jäljellä. Mathieulla oli ajoittain jo suuria ongelmia ensimmäisessä ottelussaan Venäjän Igor Andreevia vastaan, joten nyt kun vastustajan taso kohenee selkeästi, tulee Mathieu olemaan suurissa ongelmissa.

Wawrinka ei pelannut ensimmäisellä kierroksella, vaan pääsi suoraan toiselle kierrokselle. Wawrinka on pitänyt tässä hieman taukoa, hävisihän sveitsiläinen Wimbledonissa jo ensimmäisellä kierroksella Jurgen Melzeria vastaan 3-2 lukemin. Wawrinka selviytyi kuitenkin ennen sitä Roland Garrosilla neljännelle kierrokselle, mikä kertoo siitä, että massalla Wawrinka osaa hyvin pelata.

Wawrinka omaa loistavat peruslyönnit. Wawrinkalla riittäisi potentiaalia vielä korkeammallekin kuin mihin tähän asti sveitsiläinen on yltänyt. Esimerkiksi US Openissa, kauden viimeisessä Grand Slam turnauksessa kannattaa seurata Wawrinkan peliesityksiä. Yllätysvalmis pelaaja haastamaan tosissaan maailman huiput!

Veikkaussivut | Tuomas