Wayne Rooney takaisin Evertoniin?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 07/05/2017
Jaa tämä...
PELAA NYT

Englannin maajoukkueen ja Manchester Unitedin kaikkien aikojen paras maalintekijä Wayne Rooney on The Sunin mukaan vaihtamassa seuraa takaisin poikavuosiensa seuraan, Evertoniin. Evertonissa 31-vuotias Rooney aloitti Valioliiga-uransa vuonna 2002. Kaudeksi 2004 Rooney siirtyi suurempiin ympyröihin Manchester Unitediin.
Englannista kerrotaan, että Everton olisi tarjoamassa Rooneylle kovaa 250 000 punnan viikkopalkkaa. Everton on ollut tänä kesänä ahkera siirtomarkkinoilla, mutta Rooneylle joukkueessa on aina tilaa. Siirto olisi The Sunin mukaan jo niin varma, että United on jättämässä Rooneyn Englantiin joukkueen pre-season -reissulta Yhdysvaltoihin.
Rooney ei ole viime kautena ollut Unitedissa enää millään tavalla avainpelaaja, paremminkin hän on ollut kokoonpanon heikko lenkki. Unitedissa ollaan niin innokkaita pääsemään kunnialla eroon kovapalkkaisesta Rooneystä, että hänet ollaan päästämässä Evertoniin ilmaiseksi, vaikka Rooneyllä olisi vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Vaikka ManU onkin maailman eniten voittoa tekevä jalkapalloseura, niin kyllä sekin haluaa saada ex-kippari mittavat Rooneyn palkkamenot pois itseltään.
Evertonilla on kova tarve saada hyökkäyspäähän uusia pelaajia, sillä joukkueen viime kauden ykköskärki Romelu Lukaku on aikeissa jättää seuran. Toinen esille nostettu vaihtoehto Evertonille on Arsenalin Olivier Giroud. Giroudin ja Rooneyn hankkiminen tarkoittaisi Telegraph -lehden mukaan sitä, että Everton yrittäisi tosissaan saada kasaan maailman kaikkien aikojen hitaimman hyökkäyspään. Giroud tai Rooney eivät missään nimessä pysty täyttämään Lukakun jättämää aukkoa, mutta samaan aikaan raportit Englannista kertovat, että Evertonin manageri Ronald Koeman olisi aikeissa muuttaa joukkueensa taktiikkaa dramaattisesti.
Romelu Lukakua huhut ovat vieneet jo pitkään Chelseaan, mutta aivan viime aikoina on tullut ilmi tieto, että Lukaku haluaisikin mieluummin Manchester Unitediin. Ehkä Rooneytä voi käyttää osamaksuna?

 

 

Lyö vedot  Unibetille!>>

 

 

Näiltä casinoilta jopa 1200€ bonusta ja kymmeniä ilmaiskierroksia