West Bromwich - Arsenal 6.10.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/06/2013
Jaa tämä...

Onko Arsenal tyly vieras West Bromwichille?

West Bromwich – Arsenal, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 5,00 | 4,00 | 1,75 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, illan päättää mielenkiintoinen kohtaaminen West Bromwichin sekä Arsenalin iskiessä yhteen. West Bromwich löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijalta kaksitoista, kun taas Arsenal on puolestaan hienosti peräti toisena. Arsenal voitti viikolla Mestarien liigan lohkovaiheen toisella ottelukierroksella Napolin 2-0 maalein ja kaiken kaikkiaan Arsenalin alkukausi on sujunut erinomaisesti. Arsenal on kuudesta ensimmäisestä Valioliigan ottelustaan onnistunut nappaamaan peräti viisi voittoa ja tosissaan tällä hetkellä Arsenal keikkuukin aivan kärjen tuntumassa.

West Bromwich on toistaiseksi paininut jonkinlaisten maalinteko-ongelmien kanssa, sillä kuuteen ensimmäiseen otteluun West Bromwich on maalinteossa onnistunut vain maali per. ottelu tahdissa. Sillä tavalla harvemmin otteluita voitetaan. West Bromwich voitti edellisessä kotiottelussaan Sunderlandin 3-0 maalein, mutta tällä hetkellä Sunderland häviää lähes tulkoon jokaiselle muullekin joukkueelle. West Bromwich tunnetaan vahvana kotijoukkueena, mutta alkukaudella siitä ollaan nähty vain pieniä valonpilkahduksia.

Arsenal on tällä hetkellä äärimmäisen kovakuntoinen joukkue, sillä Mestarien liigassakin homma on toistaiseksi toiminut erinomaisesti. Arsenal on onnistunut voittamaan jo Mestarien liigassa tosissaan Napolin sekä Ranskan liigan parhaimmistoon lukeutuvan Marseillen. Lähtökohtaisesti Arsenalilla pullat ovat uunissa vähintäänkin loistavalla tavalla. Vierasvoitto on tänään ehdottomasti lähtökohta tähän otteluun.

Veikkaussivut | Tuomas