West Bromwich - Arsenal 6.4.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/06/2013
Jaa tämä...

Nappaako Arsenal vierasvoiton ja nousee taistelemaan paikasta kolmen joukkoon?

West Bromwich – Arsenal, merkki 2, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 4,15 | 3,70 | 1,96 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, mielenkiintoisessa ylemmän keskikastin ottelussa West Bromwich saa vastaansa Arsenalin. Kotijoukkue löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta kahdeksannelta sijalta, puolestaan Arsenal on kolme sijaa ylempänä eli viidentenä. Arsenalin materiaali on valtavasti West Bromwichin materiaalia edellä ja nyt kun pelataan näin suurista panoksista, on vain pakko nostaa Arsenal vieraissakin suuren suosikin asemaan. Arsenal nousisi voitolla tosissaan taistelemaan paikasta kolmen joukkoon. Tällä hetkellä kolmantena on Tottenham neljä pistettä Arsenalia edellä ja neljäntenä oleva Chelsea on kaksi pistettä Tykkimiehiä edellä.

West Bromwich on saalistanut kuuteen edelliseen kotiotteluun vain kaksi voittoa, joten suunta on ehdottomasti kotijoukkueen osalta alaspäin! West Bromwichhan tunnetaan melko kotiriippuvaisena joukkueena, mutta viime aikoina raitapaidoilla ei ole sujunut. Viime kotiottelussahan West Bromwich nappasi juuri ja juuri voiton Swanseaa vastaan 2-1 maalein. Siinäkin ottelussa West Bromwichin voittomaalista vastasi Swansean oma pelaaja.

Arsenal on vieraissakin selkeän ennakkosuosikin asemassa ja lähes kahden kertoimet ovat mielestäni erittäin pelattavia kohteita! West Bromwich pystyy kotonaan ajoittain haastamaan näitä huippulaadukkaitakin joukkueita, mutta uskoisin Arsenalin kuitenkin voiton nappaavan. Arsenalilla olisi siinä tapauksessa melko hyvät mahdollisuudet nostaa sijoitustakin jopa sinne kolmen joukkoon.

Veikkaussivut | Tuomas