West Ham - Manchester United 8.2.2015 | United liian suuri suosikki

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 02/08/2015
Jaa tämä...

United on parantanut kauden mittaan, mutta kyllä West Hamin pitäisi kotikentällään olla ainakin tasavahva 

Vedonlyöntimarkkina on tehnyt Manchester Unitedista West Hamin kotikentällä niin suuren suosikin, että sen kerroin on alle kahden. Joukkueiden pelit tällä kaudella eivät kyllä mitenkään tue tätä asetelmaa. West Ham on kotikentällään voittanut seitsemän peliä 12:sta ja Manchester United on voittanut 11:sta vieraspelistä vain kolme. ManU on vieraissa ollut kovin tasapeliherkkä, sillä on jo kuusi vierastasapeliä. Manageri Louis van Gaal on peluuttanut Unitedia varovaisesti vieraskentillä sen jälkeen kun pikkuseura Leicester pieksi sen pahoin 3-5 syyskuussa.

Viime kierroksilla United on petrannut vieraspeleissään. Sen kauden kolme vierasvoittoa ovat kaikki tulleet marraskuun puolen välin jälkeen, ja se on vielä kukistanut kovia joukkueita, kuten Arsenalin ja Southamptonin. Sen edellinen vierastappio on marraskuun alusta, jolloin paikallisvastus City voitti niukasti 1-0. Viime viikonloppuna United pelasi kotonaan, ja voitti Leicesterin 3-1. Viikolla United vielä voitti FA Cupissa Cambridgen 3-0.

 

Carroll jälleen sivussa

West Hamin kotiottelut ovat viime aikoina olleet melko hyviä. Se hävisi joulun jälkeen kovakuntoiselle Arsenalille. Sen edellinen kotiottelu kolmisen viikkoa sitten oli selvä 3-0 voitto Hullista. Viime viikonloppuna Hammers hävisi Liverpoolin kentällä 2-0.
West Hamilla on jonkin verran loukkantumishuolia, eikä sillä ole suurseurojen kaltaista reserviä, mistä napata korvaajia. Näyttää siltä, että joukkueella on vain yksi pelikuntoinen keskuspuolustaja, koska sekä Winston Reid ja James Collins ovat loukkaantuneina sivussa. Cheikhou Kouyate saattaa tulla puolustukseen, hän on parantunut nilkkavammastaan. Target-kärki Andy Carroll loukkaantui jälleen Liverpool-ottelussa, manageri Sam Allardyce sanoi, että Carrollia ei riskeerata puolikuntoisena kentälle. Diego Poyetilla ja Doneil Henrylläkin on jonkinlaisia kolhuja eivätkä he varmaankin ole kentällä.

United terveenä

Manchester Unitedin ainoa loukkaantunut on keskikentän Michael Carrick. Puolustaja Jonny Evans ja laituri Ashley Young palasivat peleihin tiistaina, joten Louis van Gaalilla on nyt pelaajia mistä valita. Unitedin ja Hammersin edellinen kohtaaminen oli Manchesterin Old Traffordilla syyskuun loppupuolela. Tuolloin United oli parempi 2-1, vaikka West ham laukoi ottelussa paljon enemmän.

Unitedin voittokerroin ei ole missään nimessä pelattava, se ei voita ottelua joka toisella kertaa. West Ham +0 -tasoituksella saa kovan kertoimen 2.90, sille lantit voi laittaa.

Vihje: West Ham +0, kerroin 2,90 Unibet

Takaisin vihjeisiin