Michael White - Marcus Campbell 30.11.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Onko Michael Whiten nuoruuden into liikaa Marcus Campbellille?

Michael White – Marcus Campbell, merkki 2, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 1,45 | 2,65

 

 

Snookerissa pelataan karsinnat päätökseen UK Championship -turnauksen osalta, iltasessiossa yhteen iskevät Michael White sekä vastaan asettuva Marcus Campbell. Kerroinasettelu on hyvin erikoisesti erittäin jyrkästi Michael Whiten suuntaan. Michael White kohautti pelaamalla edellisessä maailmanmestaruusturnauksessa hyvin, mutta toisaalta tällä kaudella muuten Michael White ei ole saanut mitään aikaan. Michael Whitesta ollaan odoteltu pelaajaa TOP-10 joukkoon, mutta tällä hetkellä Michael White on kaukana sellaisesta. PTC-osakilpailut ovat päättyneet Michael Whiten osalta oikeastaan heti avauskierrokselle tai toiselle kierrokselle, joten tuskinpa nuoren miehen itseluottamuskaan on parhaalla mahdollisella tasolla.

Marcus Campbell joutui yllättävän tiukoille ensimmäisessä karsintaottelussa Lu Haotinia vastaan ja itseasiassahan Marcus Campbellin tilanne on melko mielenkiintoinen, sillä molemmissa karsintaotteluissa vastassa ovat olleet tai tulevat olemaan hyvin nuoret pelaajat. Marcus Campbell on selkeästi Michael Whitea kokenempi pelaaja ja parhaimmillaan Marcus Campbell on myös taitava break-builder. Missään tapauksessa Marcus Campbell ei ole break-builderina samantasoinen kuin esimerkiksi Ronnie O’Sullivan tai Neil Robertson, mutta vertailun Michael Whitea vastaan Marcus Campbell kyllä kestää. PTC-osakilpailut ovat menneet myös Marcus Campbellin osalta täysin penkin alle, joten siinä mielessä kumpikaan pelaaja ei siinä mielessä etua itselleen saa.

Parhaimmillaan Marcus Campbell on ollut rankingissa noin sijalla kaksikymmentä eikä siitä ole aikaakaan itseasiassa kuin noin vuosi. Tällä hetkellä Marcus Campbell viihtyy rankingissa noin kymmenen sijaa alempana, mutta joka tapauksessa Marcus Campbell on tottunut pelaamaan heti kuudentoista parhaan pelaajan takana. Uran aikana Marcus Campbell on ehtinyt voittamaan vain yhden pienehkön turnauksen, mutta kokemuksensa ansiosta Marcus Campbell on hyvä haaste kuudentoista joukossakin oleville pelaajille. Pelaajien edellinen kohtaaminen tapahtui World Openissa vuosi sitten ja silloinhan Marcus Campbell nappasi voiton. Lähtökohtaisesti Marcus Campbell onkin illan snookerhelmi numero yksi.

Veikkaussivut | Tuomas