Video: Wild voitti Bäckströmin hörpystä huolimatta - Koivu loukkaantui! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/05/2014
Jaa tämä...

Mikko Koivu sai kiekon jalkaansa ja joutui jättämään pelin kesken, kun Minnesota Wild kaatoi lauantaina Washington Capitalsin.

Huiman kauden pelanneen Josh Hardingin loukkaannuttua on suomalaisvahti Niklas Bäckström saanut vetovastuun Minnesota Wildin tolppien välissä. Kuluva kausi on ollut suomalaiselle erittäin vaikea, sillä kiekko ei ole tarttunut hanskaan aivan toivotulla tavalla.

Bäckström ehtikin tahkota peräti kahdeksan perättäistä ottelua ilman voittoa. Nyt vastuuta saadessaan on suomalaisvahti napannut Wild-maalilla jo kaksi perättäistä voittoa. Jälkimmäinen näistä tuli juurikin lauantaina, kun Washington Capitals kaatui maalein 5-3.

Aivan puhtain paperein ei Bäckström kuitenkaan urakastaan selvinnyt. Mike Greenin laukaus nimittäin kimposi toisessa erässä päätylaidoituksesta verkon perukoille luvattoman helposti. Kiekko lipui maaliviivalle suomalaisvahdin luistimen ja maalitolpan välistä. Tämän jälkeen Bäckström potkaisi patjallaan kiekon viivan yli omaan maaliin.

35-vuotias maalivahti kasasi kuitenkin itsensä mallikkaasti ja piti maalinsa puhtaana tuosta hetkestä lähtien. Torjuntoja Bäckströmille kertyi yhteensä 27 kappaletta.

Wildin suurin sankari oli hattutempun täräyttänyt tähtipuolustaja Ryan Suter. Mikko Koivu merkkasi ottelussa tehot 0+2 ja Mikael Granlundkin pääsi pisteille yhden syöttönsä myötä.

Koivu sai Capitals-tähti Nicklas Bäckströmin laukauksen jalkaansa avauserässä. Wild-kapteeni jätti kaukalon hetkeksi, mutta palasi peliin toiseen erään. Vamma äityi kuitenkin taas päätöserässä sen verran väkeväksi, että miehen oli pakko jättää peli kokonaan kesken.

Koivun vamman vakavuudesta ei ole tullut vielä tarkempaa tietoa.

Katso Bäckströmin hörppäys tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut