Wildin voittoputki sai jatkoa – Leijonaikoni ykköstähtenä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 02/10/2015
Jaa tämä...

Mikko Koivu saalisti komeat tehopisteet.

Leijonien luottopelaaja ja moninkertainen arvokisakapteeni Mikko Koivu syötti kolme joukkueensa viidestä maalista, kun Minnesota Wild voitti Vancouver Canucksin kotonaan 5-3. Muuten Wildin pisteet jakautuivat usealle miehelle. Joka maalilla oli eri maalintekijä, ja seitsemän muutakin pelaajaa oli tehopisteillä.

Wild on nyt voittanut jo kuusi ottelua peräkkäin Arizonasta tulleen maalivahti Devan Dubnykin johdolla. Dubnyk on voittanut peräti kahdeksan Wildissa pelaamastaan yhdeksästä pelistä. Tällä kertaa Dubnykilla ei tosin ollut kovin suurta roolia voitossa, mutta uusi merkintä voittosarakkeeseen tuli silti torjuntaprosentilla 88 %.

Koivu valittiin ottelun ykköstähdeksi. Kakkostähti oli 2-0 maalin viimeistellyt Jason Pominville ja kolmostähdeksi merkittiin entistä joukkuettaan rystyllä 1-0:aan rokottanut Jordan Schroeder.

Mikael Granlund ja Erik Haula olivat mukana kokoonpanossa, mutta eivät tällä kertaa päässeet pisteiden makuun. Molemmat veivät aloituksia nimiinsä, Haula 62 % ja Granlund peräti 75 % kaikista aloituksistaan.

Katso matsin kohokohdat tästä!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut

Unibet HIFK-TPS