VIDEO: Sateet moukaroi Wimbledonia - kisajärjestäjät tukalassa paikassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/01/2016
Jaa tämä...

Wimbledonissa sateet ovat jatkuvana riesana.

Wimbledonin on pelattu viime maanantaista lähtien, mutta jatkuvien sadeongelmien takia aikataulut on pahasti jäljessä. Tenniskeskus on kärsinyt poikkeuksellisen pahasti sateista ja otteluita on useampana päivänä jouduttu viivyttämään jokaisella kentällä pääareenaa lukuunottamatta niin, että perjantainakin moni taisto jäi väliin.

Uutistoimisto AFP:n mukaan järjestäjät pohtivat äärimmäisen poikkeuksellista ratkaisua päästäkseen takaisin aikatauluun.

Tavallisesti Wimbledonissa ei pelata sunnuntaina, koska kirkko ei salli sitä, mutta nyt nurmikauden kohokohdassa on paineita pelata myös tämän viikon pyhänä.

Otteluita on Wimbledonissa pelattu sunnuntaisin ainoastaan vuosina 1991, 1997 ja 2004, mutta nyt tilanne alkaa näyttämään siltä, että viikon viimeinen päivä otetaan myös käyttöön.

– Sunnuntain ottamista ohjelmaan on harkittu. Päätöstä ei tosin tule ennen huomista, järjestäjiltä todettiin.

Perjantaina ehdittiin siis vain osa otteluista pelaamaan ja yksi odotetuimmista kamppailuista käytiin, kun Juan Martin Del Potro kaatoi Stanislas Wawrinkan. Puolestaan Novak Djokovicin taisto jäi kesken. Sentään Roger Federerin ottelu saatiin pelattua päätökseen saakka.

 

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana tennisturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tenniskisojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Andy Murray palaa mestarin oppiin
VIDEO: Wimbledonin arvonnat suoritettu – unelmafinaalia ei ole tiedossa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa