VIDEO: Ärsytetty Klitschko palaa halusta tyrmätä suurisuisen haastajansa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Sopivasti parhaaseen pikkujouluaikaan oteltava raskaansarjan ottelu Wladimir Klitschko – Tyson Fury on saanut reippaasti palstatilaa eri medioissa jo paljon ennen ottelua. Nyt kun otteluun on pari viikkoa aikaa, alkaa ottelijoiden sparraukset olla pian takana päin. Klitschkoa kävi sparraamassa mm. Suomen oma Robert Helenius joka valmistautuu omaan 19.12. oteltavaan otteluun Erkan Teperiä vastaan.

Ennen ottelua on tapeltu lähellä sanallisesti. WBA:n IBF:n ja WBO:n mestari Klitschko kommentoi Furyn laukomia mielipiteitä päivän polttavista asioista kuten aborteista, homoseksuaaleista ja Klitschkosta.

39-vuotiaan Klitschkon mielestä kommentit olivat aivan sairaita ja mies haukkui tulevan vastustajan aivokääpiöksi, tarkka englanninkielinen termi taisi olla ”brain size of a squirrel” eli orava-aivo. No tämänlainen medianahistelu tietenkin kuuluu ottelun ennakkotunnelmaan ja tällä haetaan omaa hypeä ja innostusta tappelijoiden ja näiden taustajoukkojen välille.

29.11. Düsseldorfissa pamahtaa

Klitschkoa pidetään ottelun selkeänä ennakkosuosikkina ja Unibetin peruskertoimet otteluun ovat 1.22 – 26.00 – 4.30. Furyn kerroin on aika alhaalla, joten välttämättä ottelu ei ole niin selkeä kuin miksi se on odotettu. Tässäkin ottelussa eniten vastinetta rahalle taitaa saada Erä ja Tapa-veikkauksista, joilla voit lyödä vetoa milloin ja millä tavalla odotettu ottelu päättyy.

Kertoimien mukaan ottelun todennäköisin lopputulema on Klitschkon tyrmäys. Pienimmät kertoimet ottelun lopetukseen on erillä 8. ja 9. joissa kerroin on 13.00. Suurin kerroin löytyy ensimmäisen erän voitosta, Klitschkon voitto ensimmäisessä erässä toisi 34.00 kertoimen. Furyn voitosta pienin kerroin on erillä 6-9, jolloin voitosta saisi kertoimen 41.00. Mikäli uskot että ottelu voisi päättyä Furyn voittoon erissä 1-3, siitä saa kertoimen 67.00.

Tutustu Unibetin kohdevalikoimaan kyseisestä ottelusta ja pistä betsit kehiin ennen matsin alkua. Todennäköisesti parranpärinää on luvassa vielä ennen ottelua, joten pysy kuulolla! Kyseessä on loppuvuoden odotetuin nyrkkeilymatsi, joten tätä ei kannata missata.

Lyö vetoa Klitschko – Tyson kamppailusta  Unibetillä– siirry kehään täältä

 

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa