VIDEO: Yhdysvalloissa nähtiin huikea vaparimaali!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: Youtube
  • 10/03/2015
Jaa tämä...

Vapari puolesta kentästä häkkiin

Yhdysvalloissa nähtiin hieman erikoisempi maali yliopistosarjan jalkapallo-ottelussa. Virginia Cavaliersin ja Louisville Cardinalsin välinen ottelu ratkesi nimittäin komealla vapariosumalla. Cavaliersin Patrick Foss tempaisi matsin 3-2-voittomaalin vapaapotkulla puolesta kentästä.

Foss yritti vain keskittää pallon vastustajan rangaistusalueen sisään, mutta pallo leijailikin suoraan verkkoon. Cardinals-veskari Theo Jamilloux voi kyllä ottaa tämän osuman omaan pikkiinsä. Maalivahti ei osannut yhtään arvioida pallon lentorataa. 3-2-maali jäi ottelun viimeiseksi, joten Foss varmisti joukkueelleen täyden pistepotin erikoisella voittomaalilla.

Keskikentällä tahkoava Foss on joukkueensa vapaapotkuspesialisti, sillä pelimies on onnistunut tällä kaudella myös jo aiemmin maalinteossa vaparista. Voi olla, että tämän kaverin vapaapotkuista saadaan nauttia myös tulevaisuudessa lisää.

Futiksessa on nähty monia upeita osumia puolesta kentästä, mutta keskialueelta harvemmin isketään maaleja suoraan vapaapotkusta. Tässä suorituksessa on tuuria mukana, mutta on se silti katsomisen arvoinen.

Näet maalin tästä! (ajassa 1:30)

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa Liigaan loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella. Osallistu kilpailuun ja ole mukana kymmenien mahtavien palkintojen arvonnassa!

Lue myös:
Suomalaisveskarit jälleen isossa roolissa NHL-kaudella 2015!
Mikko Rantanen on pääsemässä heti NHL-jäille!