Video: Zlatanin parhaat!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/09/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 9.6.2015

Maailman rääväsuisin jalkapalloilija Zlatan Ibrahimovic oli taas eilen oma itsensä kun hän antoi täyslaidallisen verbaalista tylytystä Norjan historian lupaavimmalle futaajalle Martin Ödegardille. Pohjoismaiden kirkkaimmat tähdet kohtasivat toisensa Oslossa pelatussa Norjan ja Ruotisin välisessä maaottelussa. Kumpikaan hyökkääjistä ei onnistunut itse ottelussa maalinteossa. Ottelu loppuikin maalittomaan tasapeliin, jolle eri vedonlyöntisivut tarjosivat ennen ottelua yli kympin kerrointa.

Norjalaisnuorukainen kommentoi vailla itsesuojeluavaistoa ottelun jälkeen, että Zlatan ei ole enää samanlainen kuin ennen, samanlainen kun hän on ollut parhaimmillaan. Toimittajien udellessa ”Ibralta”, että mitä mieltä hän on Real Madridin La Liga -miehistössä seuran historian nuorimpana pelaajana debytoineen Ödergaardin potentiaalista, niin vastaus oli tyly. ”Vaikea sanoa. Hänellä on luultavasti isä, joka ohjailee häntä täysin. Ensin hänen täytyy kasvaa mieheksi ja päästää irti isästään” Zlatan kuittasi Aftonbladetin toimittajille.

33- vuotias Zlatan on kohauttanut kommenteillaan useaan otteeseen taas tänäkin vuonna. Aiemmin mies muun muassa haukkui edustamansa seuran Paris Saint Germainin kotimaan Ranskan ”paskaksi maaksi, joka ei ansaitse PSG:tä.” Nyt kun Mestarien liiga on tämän kauden osalta ohitse, niin haluammekin tarjota tiistain myöhäisillan tyhjyyteen Zlatanin eilisten kommenttien innoittamana jutun lopussa olevan videon. Videolle on koottu Zlatanin parhaat lausonnot ja tempaukset vuosien varrelta.

Futistyhjyyttä pystyy täyttämään myös pitkin viikkoa niin naisten MM-otteluilla kuin Euro 2016 karsintapeleillä. Tulevana lauantaina on esimerkiksi tarjolla Huuhkajien ottelu Unkaria vastaan. Lisäjännitystä otteluun voi hakea Nordicbetin sivuilta. Siellä tarjotaan Huuhkajien voitolle mukava kerroin 2.45. Älä unohda myöskään ylihuomenna alkavaa Copa Americana turnausta. Turnauksen lohkojaon ja joukkue-esittelyt löydät Veikkaussivujen omalta Copa Americana erikoissivulta.

[Zlatanin parhaat shortcode=”Zlatanin parhaat”]

Katso myös:

Valtteri Filppula – Unohdettu finalisti!

Naisfutaajien TOP 10!