Siirtyykö Zlatan sittenkin Valioliigan sijaan Seria A kentille?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 05/05/2016
Jaa tämä...

Tulevan jalkapallon siirtoikkunan yksi mielenkiintoisimmista nimi on ehdottomasti 34 – vuotias ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic. Tulisieluinen hyökkääjää jättää varmuudella kauden päätteeksi nykyisen seuransa Ranskan suurseuran Paris Saint-Germainin, mutta tuleva osoite on vielä arvoitus.

Miehen on uumoiltu siirtyvän todella suurella todennäköisyydellä Englannin Valioliigaan, jossa Zlatan ei ole vielä aiemmin urallaan pelannut. Miehen kintereillä saarivaltakunnassa ovat olleet esimerkiksi kummatkin Manchesterilaisseurat United ja City. Lisäksi lontoolaisten Chelsean ja Arsenalin on huhuiltu olevan kiinnostuneita ruotsalaisen palveluksista. Nyt kuitenkin Zlatanin oma agentti, kokenut kehäkettu, Mino Raiola on pudottanut melkoisen pommin ja saanut pakan aivan sekaisin. Raiola on nimittäin vihjaillut että Ibrahimovic voisi Valioliigan sijaan siirtyä Italiaan ja Seria A:han, entiseen seuraansa AC Milaniin.  ” Ibra voisi palata Italiaan, Milaniin, agentti Raiola totesi GQ-lehden haastattelussa italialaissivusto gazzetta.it:n mukaan.

Tällä kaudella 34 maalia Ranskan Ligue 1:ssä paukuttanut Zlatan siirtyi Pariisiin juuri AC Milanista kesällä 2012. Milanissa Z voitti Scudeton vuonna 2011. Ibrahimovicin mahdollista siirtoa AC Milaniin voitaisiin kuitenkin pitää melkoisena yllätyksenä ja pienenä shokkina. Ibran nimittäin tiedetään himoitsevan Mestarien liigan voittoa, joka häneltä vielä puuttuu. Entisen suuruuden, AC Milanin, riveissä Mestarien liigan voittamisesta on turha haaveilla ainakaan tulevalla sesongilla, koska seura on tällä hetkellä Italian liigan sijalla seitsemän, eikä sillä ole mitään asiaa Chämppäri-kentille kaudella 2016/17.  Seura on muutenkin ollut pari kautta sellainen kriisipesäke, että Raiola heitto siirrosta vaikuttaa laskelmoidulta trollaukselta…

Lue myös:

VIDEO: MESTARIEN LIIGAN FINAALISTIT SELVILLÄ – REAL MADRID PUDOTTI MANCHESTER CITYN

VUONNA 1996 JULKAISTU SPACE JAM ELOKUVA SAA JATKOA

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa