VIDEO: Zlatanin siirto Manchester Unitediin pian julki?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Ruotsalaistähteä viedään jälleen Old Traffordille.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Manchester United on saamassa ensi kaudeksi uuden päävalmentajan, kun Jose Mourinho siirtynee punapaitojen penkin taakse. Sen lisäksi Zlatan Ibrahimovicin siirtoa Englantiin on huhuttu jo pitkään ja tänään hollantilaislehti De Telegraaf uutisoi, että ruotsalaisen siirtyminen Valioliigaan pitäisi olla aikalailla varmaa.

Lisäksi englantilainen The Mirror puolestaan kertoi samoihin aikoihin iltapäivällä, että hyökkääjätähden ja Manchester Unitedin sopimus olisi yksivuotinen ja että siirrosta voi tulla julkinen jopa parin päivän kuluessa.

Zlatan Ibrahimovicia on viety jo pitkään Manchester Unitedin vahvuuteen, mutta asialle ei ole kuitenkaan saatu vielä varmistusta. Nyt uusimpien tietojen mukaan näyttää siltä, että ruotsalainen pelaa kuin pelaakin ensi kaudella manchesterilaisseuran vahvuudessa.

Zlatan Ibrahimovic valmistautuu parhaillaan jalkapallon EM-kisoihin, jotka alkavat Ranskassa 10. kesäkuuta.

 

Tiistai on jalkapallon merkeissä tarjonnaltaan vaisu, mutta keskiviikkona Veikkausliigassa pelataan neljän ottelun mittainen kattaus. Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista välienselvittelyistä käydään PK-35 Vantaan ja FC Interin kohdatessa toisensa.

Peliyhtiö Nordicbet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Marco Russille karmeita uutisia – halusi silti pelata putoamista vastaan
VIDEO: Roman Eremenko juhlii Venäjän mestaruutta

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa