VIDEO: Ruotsalaistähti siirtymässä ensi kaudella Valioliigaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 03/09/2016
Jaa tämä...

Ranskalaisseuran tähtihyökkääjä on siirtymässä Englantiin.

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sen PSG:ssä pelaava ruotsalainen Zlatan Ibrahimovic on vaihtamassa maisemaa. Brittimedia uutisoi keskiviikkona, että Ruotsin suurin jalkapallotähti olisi kesällä siirtymässä Valioliigan ja tarkemmin sanottu Manchester Unitedin väreihin.

Manchester Evening Newsin ja The Sunin mukaan PSG:ssä pelaava Ibrahimovicin siirtyminen Valioliigaan on lähestulkoon varmaa. Todennäköisyyttä korostaa sekin, että PSG:n ja Ibrahimovicin sopimus päättyy kesällä.

Brittimedian mukaan Ibrahimovic valmistelee jo elämää Englannissa.

– Minulla on vielä kolme kuukautta sopimusta jäljellä PSG:n kanssa. Sen jälkeen tulee tapahtumaan isoja asioita. Olen hyvässä kunnossa, Ibrahimovic tyytyi toteamaan.

 

Ibrahimovicin seura PSG pelaa tänään Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen jälkimmäisen osaottelun, kun ranskalaiset matkustavat Chelsean vieraaksi. Lue kamppailusta vihje tästä.

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Manchester Evening News, The Sun, Yle

Lue myös:
VIDEO: Zlatan laittaa työnhakijan kovaan paikkaan rekrytointihaastattelussa
VIDEO: FC Lahti testaa brasilialaishyökkääjää

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa